Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران فیلم مستند “آسک” اثر ارزشمند مهدی زمانپور کیاسری توانست جایزه بهترین فیلم بلند در پانزدهمین جشنواره فیلم شیلی در آمریکای جنوبی را به دست آورد.

فیلم مستند “آسک” اثر ارزشمند مهدی زمانپور کیاسری توانست جایزه بهترین فیلم بلند در پانزدهمین جشنواره فیلم شیلی در امریکای جنوبی و جایزه نقدی هزار دلاری این بخش را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پانزدهمین دوره جشنواره فیلم «آریکا ناتیوا» روزهای ۱۶ تا ۲۵ آبان ۱۳۹۹ ( ۶ تا ۱۵ نوامبر ۲۰۲۰ ) با رویکرد فیلم هایی با مضامین بومی در این کشور برگزار شد.

هدف جشنواره “آریکا ناتیوا شیلی” آمریکای جنوبی این است که کودکان، جوانان و بزرگسالان با گنجینه های طبیعی و فرهنگی که قهرمانانه در مناطق روستایی و بومی کره زمین باقی مانده اند، بیشتر آشنا شوند و به آنها عشق بورزند.

مستند « آسک » روایتگر داستان زندگی این پیرمرد جنوبی٨٠ ساله است که خداوند نیروی تعبیر خواب به وی داده است. درواقع پیرمرد به کوه می‌رود و با لمس و چشیدن طعم سنگ‌ها، سنگ موردنیاز خود را پیدا و آن‌ها را استخراج می‌کند، سپس با ابزار ابتدایی مانند اره دستی و تیشه، ظروف جنوبی مثل سنگ نان‌پزی و هاون درست و با فروختن آن‌ها امرار معاش می‌کند.

این مستند پیش از این در هفدهمین دوره جشنواره مستند « بیگ‌اسکای – Big Sky » آمریکا ، دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» و بیستمین جشنواره بین المللی مستند زعفران طلایی ترکیه در شهر سافرانبلو نیز حضور یافته بود و برنده جایزه بهترین فیلم بیستمین جشنواره بین‌المللی مستند زعفران طلایی ترکیه، منتخب پنجمین جشنواره فیلم درخت طلایی فرانکفورت آلمان، منتخب بیست و نهمین جشنواره مستند بلگراد صربستان شده بود نیز شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مستند جشنواره فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد

دهمین جشنواره فیلم مستقل بریتانیا تنها با اکران هشت فیلم بلند از جمله فیلم‌های «بلوط پیر» ساخته کن لوچ، «حق رای زنان» با بازی مریل استریپ، «ساخت داگنهام» با بازی رزموند پایک و «مهاجران» ساخته مسعود احمدی برگزار شد.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،این جشنواره که بزرگترین جشنواره بین‌المللی و جزو ۱۰۰ جشنواره برتر IMDB و زیر نظر جشنواره بفتا است شامل فیلم کوتاه و بلند می‌شود که در بخش فیلم بلند تنها چهار فیلم را در سراسر دنیا می‌پذیرد.

پیش از این نیز فیلم مهاجران جایزه بشر دوستانه " outstanding achivment" را از جشنواره ایندیفست کالیفرنیا دریافت کرد.

این فیلم همچنین برنده مقام اول و تندیس طلایی بهترین در بخش اصلی پانزدهمین دوره همین جشنواره شده بود.

عوامل فیلم مهاجران به شرح زیر است:

تهیه کننده: شیما پورسهم الدین
نویسنده و کارگردان: مسعود احمدی
تصویربردار: هاشم بیطرف نوبندگانی
تدوین، صداگذاری و تصحیح رنگ: شیما پورسهم الدین
صدابردار: محسن دانشور
موسیقی: آراد آبادانی
عکاس: احسان پارسا، امین غفارپور
طراح لباس: مریم احمدی
مدیر صحنه: محمدعلی بشنام
بازیگران:
شیما پورسهم الدین
غزال رفیعی
شیوا بافهم
مهرداد سهامی
مجید یزدان شناس
امین دولت خواه
فائزه جباری
علیرضا یقطین
مبینا خیری
ساناز چمن ماه
تیران علمدارفرد
امیرمحمد سهرابی
سارا زارعی
نگین صغیر
مریم دهقانی
محسن استواری
سام پارسا
هرمان احمدی

دیگر خبرها

  • اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
  • «گیج گاه» برنده جایزه نتپک شد
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید